Sociální sítě
Nahoru

Blok motoru Chopard – nově v Košicích

V rámci oslav svých 150. narozenin se loni rozhodla slavná značka Chopard představit hned několik zcela impozantních kousků. Jedním z nich byla právě speciální edice L.U.C Engine One Tourbillon připomínající svým vzhledem blok motoru. Všech 150 exemplářů bylo vyhotoveno z titanu a poptávka po nich byla opravdu obrovská. Právě proto na tuto edici letos švýcarská značka Chopard navazuje další dvojicí limitovaných edic po 100 kusech – jsou určeny všem, kteří si je nechali loni utéct.Model s referencí 168526-3002 se může pyšnit titanovým pouzdrem o velikosti 35,4 x 44,4 mm, které je vlhkotěsné do 50m a uchycené na ručně prošívaném bílém řemínku z aligátora. Opravdový zázrak, se však skrývá uvnitř, neboť manufakturně vyráběný kalibr L.U.C 1TRM s manuálním nátahem zaujme výrazným tourbillonem na pozici 6 a indikátorem šedesátihodinové rezervy nátahu na pozici 12 připomínajícím palivoměr. Navíc je certifikovaným chronometrem pracujícím na 4Hz frekvenci. Za pozornost stojí i velmi elegantní safírové sklíčko se spodní rytinou, která je vyplněna červenou barvou u číslic a bílou u indexů. Cena tohoto modelu byla stanovena na 65 340 Euro. Legendární značka Chopard, jejíž jméno je opravdovým symbolem luxusu, nově rozšířila nabídku slavného slovenského hodinářství. Klenotnictví J.Maskaľ v Košicích vystaví celou její kolekci už tento pátek, tedy 29.července. Po boku značky Chopard si lze v ulici Hlavná 33 vybrat IWC, Jaeger-LeCoultre, Breitling i Zenith. Oficiální stránky klenotnictví jsou www.maskal.sk.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.