Sociální sítě
Nahoru

Tissot Seastar 1000 pro volný čas

V nabídce sítě hodinářství Altman přibyly nově i stylové potápěčské hodinky Tissot Seastar 1000 v trendy “Ocean Blue” barvě. Jejich atraktivní design spojuje styl a výkon, aniž by jedna z těchto dvou stránek musela ustoupit.

Atraktivně modrý číselník je sevřený ve 48mm ocelovém pouzdře, které může disponovat základním automatickým strojkem s trojicí ruček nebo chronografem. V každém případě k němu nádherně barevně ladí i kaučukový řemínek. 

Tissot Seastar 1000 udržuje výkon pod vodou do tlaku 1000 stop, čili 300 metrů, čímž dokazuje, že vášeň pro vodní sporty, především pak potápění, a preference sofistikovaných švýcarských automatických hodinek je zcela kompatibilní. Model disponuje i automatickým heliovým ventilem a samozřejmě šroubovací korunkou. Cena základního modelu, který je určený spíše pro radost a letní dobrodružství, je 19830 Kč a chronografu 28 600 Kč. Nejbližší obchod naleznete na www.altman.cz.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.