Sociální sítě
Nahoru

Porsche Design myslí na celebrity

Porsche Design rozšiřuje svoji dámskou a pánskou kolekci o exkluzivní džíny pro období podzim/zima 2011. PD džíny jsou navrhovány ve spolupráci se společností Bleesed & Cursed, která používá jen ten nejlepší japonský denim a je favoritem mezinárodních hvězd jako je Rihanna, Fergie, Bon Jovi a Michael Ballack. Pravidelný rovný střih u pánských a úzký střih u dámských džínů představuje speciální vizážový efekt. Džíny jsou představeny veřejnosti ve třech povedení, kde kromě klasických zbarvení „Black Black“ a „Blue Stone Washed“ je k dispozici naprosto exkluzivní a neotřelé zbarvení „Mechanic Blue. Doplňky používané na nové exkluzivní kolekci jsou stejně unikátní jako jejich vzhled.Cena Porsche Design džínů se pohybuje od 7 000 Kč do 10 000 Kč a vyskoušet si je můžete v jediném pražském butiku společnosti, který se rozprostírá v obchodním domě Kotva na Náměstí Republiky.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.