Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer: ikonické Monaco V4 v Pařížské

Ve včerejších odpoledních hodinách se do srdce Prahy konečně dostaly opěvované hodinky „Monaco V4 Next Generation Rose Gold Ruthenium and Ceramic“ a tentokráte jsou určeny k prodeji. Nejedná se tedy o model určený pouze k vystavení! Rozšíří tak jedinečnou kolekci exklusivního zboží v největším butiku TAG Heuer na kontinentální Evropě, který se nachází právě v Pařížské ulici. Cena tohoto absolutně jedinečného skvostu byla stanovena přímo výrobcem na 100 000 CHF!A čím je tolik výjimečný? Nejedná se o téměř nic jiného, nežli o „upgrade“ následovníka původního konceptu z roku 2004, který byl odhalen ještě na sklonku loňského roku a zároveň se prezentoval na výstavě Umění řemesla hodinářského, které oslavovalo 6000 let pražského orloje. Verze „Monaco V4 Next Generation Rose Gold Ruthenium and Ceramic“ vzniklo pouhých šest desítek kusů a od původní verze se liší hned v několika detailech. V první řadě povyrostlo pouzdro z původních 39 mm na stávajících 41, což ocení právě pánové s širším zápěstím. Novým materiálem se stalo 18kt růžové zlato, které tak navázalo na platinového předchůdce a nabídlo tak teplejší tóny, které krásně ladí s vyvedením kalibru, na který byly přihlášeny dva patenty. Mechanický V4 s řemenicí je totiž tím hlavním nositelem hodnoty a dělá z těchto hodinek jedinečný technologický a sběratelský počin. Abnormality kalibru jsou patrné na první pohled, a to ať už se jedná o čtveřici hřídelů uspořádaných do písmene V, dvojici paralelně uložených pérovníků nebo wolframový váleček určený k lineárnímu nátahu. Přední strana strojku, sloužící jako číselník, je dekorována ženevskými pruhy a disponuje logem společnosti a označením modelu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.