Sociální sítě
Nahoru

Smyslné prádlo La Perla právě dorazilo

La Perla právě představila novou kolekci spodního prádla pro sezonu podzim/zima 2011 – 2012, o které vás portál iLuxus již informoval, a nutno uznat, že je opravdu na co se těšit a návštěva butiku v Široké ulici za to opravdu stojí.Nová kolekce dnes již kultovní značky La Perla je triumfem smyslnosti. Kombinace černé barvy, krajek a hedvábí jsou pro La Perlu typické, přesto je tato kolekce opět něčím jiným a novým, plným originality, nevšednosti, ženskosti a smyslnosti.V kolekci převládají tmavší barvy, doplněné ručně šitou krajkou. V letošním roce se produkty La Perly představí oproti klasickým barvám také v nuanci švestky. Kolekce je vyrobena z vysoce kvalitních trvanlivých materiálů, a poskytuje velkou podporu.

Celá kolekce podzim/zima 2011-2012 je plynoucí v elegantním stylu a má v sobě nádech jedinečného stylu 20. let minulého století. Vrcholem nové kolekce je tvorba francouzského módního návrháře Jean Paul Gaultiera. To, co bylo původně tak typické pro Madonnu, představuje v limitované edici dámského spodního prádla nazvané Jean Paul Gaultier Creauter. Originalita, kreativní myšlení spojené ladnými ženskými křivkami, jedinečné barvy a proslulý styl utváří mistrovské dílo této nevšední kolekce.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.