Sociální sítě
Nahoru

Breitling Jet Team znovu oslnil

Stalo se už tradicí, že se každoročně, a to na začátku září, v České republice zastaví na otočku slavná privátní letka Breitling Jet Team. Výjimkou nebyl ani letošní rok, kdy tým znovu zavítal na letecký den v Hradci Králové, kde se konala největší tuzemská prezentace letecké techniky pod názvem 18. Czech International Air Fest 2011. Portál iLuxus byl samozřejmě přítomen a spolu s redakcemi magazínu Top Class a Zbraně & náboje mohl korzovat v zákulisí.Zatím co ostatní návštěvníci obdivovali formace představované českými, slovenskými či americkými piloty a akrobatické kotrmelce, kterým dominoval maďarský ambasador značky TAG Heuer, celá letka Breitling Jet Teamu se dostavila do VIP stanu v zázemí, aby se nejenom občerstvila, ale také ukázala své multifunkční hodinky Breitling Chronospace, na které se již rok spoléhají. Jednalo se totiž o model ze speciální limitované edice, který byl slavnostně představen právě na loňském leteckém dni v Hradci Králové.

O hodinky Breitling samozřejmě nebyla nouze, stejně jako o veliké fanoušky značky. Přivezené výstavní displeje zkrášlovaly úžasné chronografy, mezi kterými nechyběly nové kolekce linie Transocean, Chronomat a Navitimer s manufakturním automatickým strojkem Calibre 01 se sloupcovým kolem a vertikální spojkou.Na zápěstí vzácných hostů pak nechyběla speciální limitovaná edice Navitimer ke 125 letům výročí značky, dámský Galactic posetý diamanty, Superocean a dokonce Breitling for Bentley s GMT funkcí, stejně jako chronografy ve zlatě.

Detailní reportáž dle našich exklusivních informací přinese právě připravované číslo měsíčníku Zbraně & náboje. Samotné hodinky Breilting lze pořídit v Hodinářství Dušák (www.dusak.cz) v Praze, v rodinném klenotnictví Altman (www.altman.cz) v Plzni, v Hodinářství Fr. Hanák (www.hanak-brno.cz) v Brně či Hodinářství J. Maskaľ (www.maskal.sk) ve slovenských Košicích.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.