Sociální sítě
Nahoru

Bowers & Wilkins má sluchátka i pro iPhone

Po úspěchu s velkými sluchátky P6 přichází proslulá anglická firma Bowers & Wilkins s luxusními „špunty“. Tato nová sluchátka do uší, s označením C5, jsou řešena tak, aby dobře izolovala od vnějšího hluku. Díky specielnímu mikropóréznímu filtru, umístěnému v krytu sluchátka, má použitý reproduktor ideální akustické podmínky. Výsledkem je velmi otevřený, přirozený zvuk, který neunaví ani při dlouhodobém poslechu.Z kabelu lze v blízkosti sluchátka vytvořit smyčku, která pak uvnitř boltce napomáhá přidržovat sluchátko ve správné poloze. Navíc jsou sluchátka na svém kabelu vybavena ovládáním s integrovaným mikrofonem, kompatibilním s iPhone. V příslušenství je také redukce pro použití v letadle a ochranné transportní pouzdro.Cena sluchátek C5 byla stanovena na 4 490Kč. Nejbližšího prodejce lze objevit na stránkách www.eurostar-ostrava.cz.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.