Sociální sítě
Nahoru

Potvrzeno: Perrelet má v Čechách distributora

Domněnky portálu iLuxus byly konečně potvrzeny. Slavná švýcarská společnost Perrelet získala zastoupení v České republice! Novým distributorem se stala pardubická společnost Janeba Time s.r.o., která své zkušenosti načerpala v uplynulých letech díky velmi blízké spolupráci s gigantem Festina Group. O prodejních místech však zatím ještě nebylo rozhodnuto.

V nabídce této švýcarské legendy, která se začala psát narozením Abrahama-Louise Perreleta 9. ledna 1729, nechybí hodinky s nejrůznějšími komplikacemi. Velmi žádané jsou projekty Double Rotor nebo poměrně nový koncept Turbine. Značka však nabízí i specialitky, jako je rattrapante, velký indikátor lunární fáze nebo oblíbený regulátor s retrográdním ukazatelem hodin. Nechybí však ani zlaté náramkové hodinky s tourbillonem, který eliminuje vliv gravitační síly na chod a přesnost strojku, nebo dokonce s velmi praktickým věčným kalendářem. Právě Perrelet Perpetual Calendar A3023/1 patří mezi prémiové a mnohdy nedostupné modely. Zaujme nejenom svým 43,5mm pouzdrem z 18kt zlata 4N růžového zbarvení, ale hlavně velmi přehledným antracitovým číselníkem. Z něho lze díky automatickému 4Hz kalibru P-251 odečíst fáze Měsíce, chronografem měřené úseky času a samozřejmě zmíněné údaje věčného kalendáře. Cena modelu na koženém řemínku z aligátora byla stanovena na 1 235 000 Kč.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.