Sociální sítě
Nahoru

Veuve Clicquot partnerem Designbloku 2011

Proslulá značka šampaňského bývá dlouhodobě spojována nejen s nezapomenutelnou chutí a kvalitou, ale i se světem prémiového designu. Není tedy náhodou, že značka pokračuje ve spolupráci na poli designu i v České republice a stala se partnerem Designbloku 2011. Kromě této spolupráce Veuve Clicquot představuje i zajímavou designovou novinku – The Luminous Self Lounge od 5:5 Designers.

The Luminous Self Lounge od 5:5 Designers

V roce 1811 přelétla na obloze nad oblastí Champagne kometa a říká se, že ve stejném roce byla sklizeň vína nadprůměrně kvalitní. Madame Clicquot Posardin se rozhodla použít kometu jako první symbol šampaňského domu Veuve Clicquot. Přesně o dvě stě let později spolupráce s 5:5 Designers oslavuje symbol komety a představuje The Luminous Self Lounge. 5:5 Designers, kteří získali například Grand Prix de la Création od Paris City Council, spojili unikátní styl, humor a jednoduchost se značkou Veuve Clicquot.

The Luminous Self Lounge od 5:5 Designers bude představen na Designbloku 2011 v rámci Veuve Clicquot Champagne lounge vytvořeném ve spolupráci se studiem Kartell ve Šporkovském paláci v Hybernské ulici.

Následně si bude možné vychutnat šampaňské Veuve Clicquot s The Luminous Self  Lounge v restauraci Barock, Pařížská 24, Praha 1. 

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.