Sociální sítě
Nahoru

Breitling má nový Colt

Se stejným nábojem a duší, a však zcela novým vzhledem, přichází nový Colt. Kompletně předesignované sportovní hodinky, kterým vévodí maskulinní chronograf. Ten disponuje, stejně jako další model s trojicí základních ruček nebo menší dámská varianta, SuperQuartzovým strojkem. Tento velmi přesný kalibr Calibre 73 si samozřejmě vyžádal chronometrické osvědčení a stejně jako veškerá produkce společnosti Breitling disponuje COSC certifikací.Nový Colt Chronograph II je daleko přesnější nežli běžné quartzové hodinky. Ve svém 44mm ocelovém pouzdře s opravdu originálně navrženou otočnou lunetou chrání strojek do 300 metrové hloubky. Kromě chronografu indikujícího desetinu sekundy nabízí také funkci vlečné ručky dovolující měřit mezičasy. Velmi praktická je také rychlá korekce hodin při změně časových pásem (a to tak, že se při otáčení korunkou hýbe pouze hodinová ručka a minutová se sekundovou stále běží). Datum je pak samozřejmostí.

Právě představená kolekce line Colt bude nabízena s temně černým, nebesky modrým a bílým číselníkem, a to na tahu, kaučuku či koženém řemínku z teletiny. Hodinky budou k dispozici za cenu 77 250 Kč v Klenotnictví Dušák (www.dusak.cz).

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.