Sociální sítě
Nahoru

La Prairie: Trojdimenzionální zbraň pro boj s časem

Nový přípravek Cellular Power Infusion od La Prairie představuje přelomový vědecký úspěch v boji s časem. Jeho jádro tvoří revoluční trojdimenzionální systém, který napomáhá při procesu obnovy pleti v jakékoli fázi stárnutí a zároveň navrací pokožce jedinečný mladistvý jas. Unikátní systém dodává pleťové buňce energii, chrání ji před negativními vlivy vnějšího prostředí, podporuje vlastní proces regenerace a upravuje  přirozenou strukturu pokožky.

“Tajemství Cellular Power Infusion je ukryto v unikátní technologii, která působí na tři klíčové faktory ovlivňující proces stárnutí pleti. Jde o ztrátu energie, snížení funkčnosti kožních buněk a celkové oslabení kožní tkáně,“ vysvětluje Dr. Sven Gohla, viceprezident pro výzkum a vývoj La Prairie. “Jedná se  o mimořádně významný průlom v oblasti buněčné komunikace, který je výsledkem několikaletého výzkumu předních světových odborníků v laboratořích La Prairie. Na jeho základě jsme vytvořili takové ošetření, které vaši pokožku doslova promění. Mimoto dramaticky zpomaluje proces stárnutí pleti, který má podstatný vliv na její vzhled.”

Cellular Power Infusion je klíčem ke skutečnému zpomalení procesu stárnutí pokožky. Jeho síla je ve schopnosti dynamicky působit na tři hlavní faktory ovlivňující stárnutí pleti: zachovává a naopak ještě zvyšuje energii v každé pleťové buňce, podporuje jejich přirozenou regeneraci a upravuje strukturu pokožky, což se projevuje pozitivně i na jejím vzhledu.

Aktivní ingredience obsažené v Cellular Power Infusion jsou tak silné a čisté, že zajišťují optimální účinky. Cestou k dosažení těchto výsledků je jejich propojení až těsně před vlastní aplikací – proto jsou před tím od sebe navzájem odděleny.

Při aktivaci se uvolní nevídaná energie přímo před vašima očima – jakmile pootočíte stříbrným dnem lahvičky, ozve se cvaknutí a průzor vám ukáže, jak se obsah zbarví do levandulového odstínu. V tom okamžiku lahvičku důkladně protřepejte, aby došlo ke smísení všech ingrediencí beze zbytku.

Během okamžiku uvidíte, jak se aktivní koncentrát modré barvy mísí s čirým sérem. Jakmile se obě fáze spojí, je Cellular Power Infusion připraven a lze jej použít po dobu 7 – 10 dnů.

Elegantní balení obsahující čtyři lahvičky o velikosti 7.8 ml je k zakoupení v parfumeriích Fann za cenu 10 400 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.