Sociální sítě
Nahoru

Pal Zileri představuje kolekci podzim/zima 2011

Obchod s luxusní pánskou módou a doplňky Pal Zileri, který v Praze najdete na adrese Staroměstské náměstí č. 8, představuje novou kolekci podzim/zima 2011. Proslulá italská módní značka Pal Zileri se objevuje ve dvou řadách – stylová elegantní PAL ZILERI a sportovnější a cenově přístupnější Pal Zileri – LAB.

Kolekce PAL ZILERI podzim/zima 2011 je inspirována obrazem legendy – obrazem Chicaga třicátých let. Tehdejší noční město Chicago přinášelo mnohé experimenty v oblasti designu. Móda se nesla v duchu elegance a noblesy. Kolekce asociuje náladu rušného města plného větru, melancholie, jazzu, temných nocí, ale nezapomíná ani na světlejší motivy módy tehdejších Olympijských her. Obleky a saka vynikají detaily vzorů, zatímco kabáty si hrají s reverzibilními materiály kašmíru a nylonu. Košile jsou elegantní kombinací řady materiálů, které zvýrazňují linii oděvu. V kolekci nechybí ani boty či pánský parfém. PAL ZILERI dodává legendární představě Chicaga třicátých let moderní esprit.

Řada Pal Zileri – LAB otvírá novou estetickou filosofii. Ačkoli je moderní ve výběru látek, vrací se k minimalismu devadesátých let dvacátého století. Vybírá čisté materiály technické povahy a klade důraz na vysokou kvalitu výroby, která je rozeznatelná v každém detailu. Barevně je tato sportovní řada vedená několika liniemi – tmavou syntézou černé a sofistikované půlnoční modře či přírodními barvami jako je béžová, šedá či temně hnědá.

Značka PAL ZILERI, která se mimo jiné proslavila i jedinečnými svatebními obleky pro pány, obléká muže, kteří mají vytříbený vkus a styl.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.