Sociální sítě
Nahoru

Primky míří do Londýna. Na Olympijské hry!

Čeští olympionici, kteří budou reprezentovat v Londýně, dorazí na závody určitě včas. Každý člen výpravy bude totiž na svém zápěstí nosit tradiční české hodinky PRIM – vyrobené společností ELTON hodinářská, a.s. z Nového Města nad Metují. Speciální sběratelská edice, která vznikne ve čtyřech variantách, bude k dispozici i sportovním fanouškům. ELTON hodinářská se totiž dnes stala novým oficiálním dodavatelem Českého olympijského týmu. Už nyní si tak mohou zájemci koupit za pouhých 4 800 Kč verzi PRIM CZECH TEAM. Jedná se o vodotěsné hodinky se švýcarským quartzovým strojkem a ocelovým pouzdrem o průměru 43 milimetrů, které budou k dispozici v několika barevných provedeních. Vodotěsné budou samozřejmě i hodinky určené pro olympijskou výpravu s označením PRIM CZECH TEAM II, jejichž představení je ještě oddáleno a dojde k němu v následujících měsících.Před začátkem olympijských her v Londýně budou na trh uvedeny ještě dva typy hodinek. Opravdovou sběratelskou lahůdkou budou PRIM IGEN 45, kterých se vyrobí pouhých 50 kusů. Na boku pouzdra hodinek bude vyfrézován nápis  „OH 2012 LONDON“. Zadní víko, na které je možné vyfrézovat jméno budoucího majitele, umožní průhled na mechanický strojek PRIM kalibr 98. Přední konvexní sklo bude ze safíru.

Do nejvyšší kategorie spadají luxusní PRIM Diplomat 40 v číslované limitované stokusové edici. Z ní „odčerpají“ část všichni čeští sportovci, kteří získají v Londýně medaili. Společenské hodinky s mechanickým strojkem PRIM kalibr 98 vynikají 40mm ocelovým pouzdrem, safírovým cylindrickým sklem a opět s průhledem zadního víka s vyfrézovaným nápisem „OH 2012 LONDON“.„Design a mechanické vlastnosti jsme pečlivě připravovali více jak šest měsíců. S olympijským hnutím nás spojují hodnoty, které vyznáváme, zejména tradice, smysl pro fair play a ochota tvrdě pracovat na tom být nejlepší,“ říká za ELTON hodinářská Jiří Helikar, člen představenstva. „Čeští sportovci budou nosit české hodinky. Je skvělé, že si je mohou koupit i naši fanoušci. Je to logické spojení,“ uvedl Milan Jirásek, předseda Českého olympijského výboru. A co dodat? Snad jen že všechny čtyři typy hodinek PRIM, které ELTON ve spolupráci s ČOT dodá, budou téměř kompletně vyráběné v České republice, quartzové strojky totiž pocházejí ze Švýcarska, mechanické jsou však vlastní. ELTON hodinářská, se svojí značkou PRIM je totiž jednou z mála světových firem, která dokáže vyrobit mechanické hodinky, včetně strojků, v jediné továrně.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.