Sociální sítě
Nahoru

Pocta sportovnímu světu rychlých kol a Danice Patrick

Švýcarský Tissot je proslulý nejen svými inovátorskými technologiemi, ale také svou vášní pro dynamický sport. Sponzoruje mnoho mladých talentů a profesionálů napříč sportovním světem. V letošním roce rozhodl vzdát holt motorismu uvedením další limitované edice. Přivedl tak na svět jedinečnou kolekci, věnovanou slavné automobilové pilotce Danice Patrick a jejímu vozu Tissot Chevroletu č. 7. Talentovanou krásku Danicu Patrick lze spatřit na vyhlášených závodech Nascar v USA pod stájí JR Motorsports.Limitovaná edice hodinek Tissot PRC 200 Danicy Patrick je na první pohled atraktivním a elegantním chronografem. Série čítá celkem 4 999 ks a pyšní se 20 diamanty lemujícími jemný perleťový číselník. Ačkoliv hodinky patří k větším modelům, rozhodně neztrácí na své ženskosti.

Oranžové akcenty v barvách vozu Tissot Chevrolet Danicy Patrick přispívají k dynamickému vzezření modelu, stejně tak i šťastné číslo 7, jenž je na číselníku zvýrazněno. Na zadní straně hodinek najdete vyryto číselné pořadí modelu, celkový počet limitované edice, logo Tissot a také logo a jméno pilotky Danicy Patrick. Quartzové ocelové hodinky budou k dispozici za cenu 20 900 Kč v síti rodinného luxusního klenotnictví Altma (www.altman.cz).

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.