Sociální sítě
Nahoru

La Perla Crystal – limitovaná kolekce z dílen Swarowski

La Perla se po významné spolupráci s Jeanem Paulem Gaultierem rozhodla spolupracovat s dalším symbolem kvality, luxusu a vybraného vkusu. Tentokrát oslovila šperkařskou společnost Swarowski, která je známa jako výrobce broušeného křišťálového skla a luxusních šperků. Pod značkou SwarowskiElements vytváří také komponenty pro módní kolekce luxusních světových značek.Kolekce La Perla Crystal zahrnuje spodní prádlo z hedvábí a tylu. Výrazné geometrické motivy provázané stuhou vytvářejí v kombinaci s rozesetými krystaly oslňující galaxii zářících hvězd, které působí více než jedinečně. Tato kolekce vás doslova oslní a vy si budete připadat jako hvězda. Nosit tyto vzrušující kousky je opravdu nepopsatelný zážitek. Limitovaná kolekce nabízí také celou řadu různých odstínů barev. V černé budete tajemná a svůdná. V bordeaux a odstínu modré kachny se stanete neodolatelně okouzlující a bílá slonovina podtrhne vaši nevinnost. Tóny krystalů jsou k dispozici v bílé, černé, benzínově zelené, vínové a modré.

Pro sezonu podzim-zima 2011/2012 jsou také v nabídce exkluzivní punčocháče s dekorem Arbesque, vytvořeným z desítek krystalů Swarowski. Návrháři spodního prádla a tým Swarowski udělali vše proto, aby se limitovaná edice stala vrcholem luxusu a svůdnosti, právě proto zvolili pro dámské prádlo krystaly geometrických vzorů, které zdůrazňují krásu krystalů. Použitím látkové techniky mohér došlo navíc k jedinečnému vzhledu této jedinečné kolekce. Limitovanou kolekci La Perla Crystal můžete již nyní obdivovat a také zakoupit v butiku La Perla v Široké ulici 15, na Praze 1.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.