Sociální sítě
Nahoru

Perrelet v hodinářství Koscom

Informace o novém prodejním místě značky Perrelet se rychle donesly i do redakce exklusivního magazínu iLuxus. Výhradní dovozce značky, pan Karel Janeba, se prozatím rozhodl pro jediné prodejní místo, a tím se stala největší kamenná prodejna v Čechách – Koscom (www.hodinky-koscom.cz). Ve stále vábivějších prostorách v pražské ulici Na Poříčí, tak doplní shop-in-shop Perrelet, tedy speciální koutek značky, v tuzemsku již zaběhnutá jména, jako je TAG Heuer, Raymond Weil, Oris, Frederique Constant nebo Certina.Od včerejšího rána se mohou milovníci značky pokochat nejenom exklusivním dřevěným kabinetem, ve kterých jsou prezentovány jednotlivé modely, ale i speciálním hracím boxem. Ten slouží jako natahovač dvou speciálních modelů kolekce Maestro, tedy exemplář s mechanickým alarmem a druhý s pětiminutovou repeticí. Zároveň potěší jeho všestrannost, tedy skutečnost, že pracuje i jako dokovací stanice pro iPhone a příslušenství. Nejdražším modelem hodinářství jsou však Diamond Flower za 1 199 000 Kč s kompletně posetým číselníkem diamanty a modrými safíry.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.