Sociální sítě
Nahoru

Klenotnictví Altman nabídne i švýcarský Epos

Tradiční rodinné klenotnictví a hodinářství Altman by mělo údajně do svého plzeňského svatostánku milovníků hodinek přibrat další značku. Tou bude dle našich informací právě Švýcarský Epos, jehož historie sahá až do roku 1925. Diskutovaná kolekce bude čítat nejenom velmi úspěšné sportovní chronografy, ke kterým vzniklo i zajímavé video, ale také novinky představené na letošním basilejském veletrhu Baselworld 2011. Zajímavým doplňkem kolekce budou i modely s vlastními moduly, které vznikají v nových dílnách v podhorském Lengnau.

Ve výloze prodejny v Prešovské ulici v centru Plzně časem nebudou chybět ani letošní raritní kousky, jako Originale 3415, půlnoční Emotion 3391 nebo dokonce limitovaná edice 888 kusů modelu Passion 3412. O vývoji situace a o přesném začátku prodeje budeme samozřejmě informovat.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.