Sociální sítě
Nahoru

Blanka Matragi otevřela svůj první butik v Čechách

Módní návrhářka Blanka Matragi poprvé za svou třicetiletou kariéru vytvořila sportovní kolekci a otevřela svůj první butik Blanka se širokou nabídkou oděvů a doplňků v Praze u Prašné brány 2. Najdete zde její exkluzivní kolekci kabelek, obuvi, sportovní kolekci i společenské šaty. Přáním Blanky Matragi je zpřístupnění a dosažitelnost jejích modelů široké veřejnosti. Její modely si tak můžete pořídit v cenové relaci 1 500 Kč – 60 000 Kč.

K vytvoření sportovní kolekce, jenž koresponduje s dynamičností dnešní doby, se nechala Matragi inspirovat rock´n´rollovou hudbou. „Vkus má každý člověk jiný, ale pro mě je zásadní především řemeslné zpracování.“, říká Matragi.

Butik, na jehož designovém interiéru se Matragi podílela, se nese v duchu její nové kolekce. Blanka Matragi, jak sama prozradila na tiskové konferenci, je blízké také sklářství a podílela se vlastnoručně na výrobě originálních lustrů, jenž zdobí její butik. „Chci, aby se kdokoliv mohl obléknout do mé značky, jak já říkám: „od sportu až po operu““, říká Blanka Matragi.

„Butik vznikne tak trochu na přání lidí, abych jim zpřístupnila možnost si pořídit mé šaty na objednávku, což bylo zatím možné jen v salonu v Bejrútu. Zakládám tu i studio – módní ateliér, kde bych chtěla dát prostor mladým lidem a vtáhnout je do svého týmu.“

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.