Sociální sítě
Nahoru

Ultra luxusní monument pro nejnáročnější

Dva metry vysoký ručně vyráběný monument GrandCircle od firmy Döttling z nejluxusnějších materiálů v podobě cedrového několikanásobně lakovaného dřeva, rhodia, alcantary a kůže z rejnoka. Jedinečný do detailu propracovaný exklusivní interiérový multifunkční solitér slouží nejen jako trezor, který je umístěný ve spodní části, ale především jako úložiště hodinek s 52 samostatně ovladatelnými natahovači. Srdce monumentu tvoří efektní kyvadlové hodiny, které ukazují nejen hodiny a minuty, ale také dny v týdnu a fáze měsíce. Základna z cedrového lakovaného dřeva ukrývá maximální luxus v podobě integrovaného nejmenšího hi-fi subwoofru na světě se čtyřmi zesilovači  pro basové a satelitní připojení reproduktorů Elac Micro SUB 2010. Ovládat jej lze i pomocí iPhonu nebo iPodu. GrandCircle splňuje nejvyšší požadavky na bezpečnost díky sejfu s dalšími osmi natahovači hodinek a třemi úložnými zásuvkami. V levé části základny je navíc umístěn mini bar a v pravé humidor se zvlhčovačem vzduchu.

GrandCircle je vyroben v limitované sérii 20ti kusů za cenu 195 000 eur

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.