Sociální sítě
Nahoru

La Perla ShapeCouture! Prostě krásnější postava

Vždy lákavá La Perla představuje novou kolekci nazvanou ShapeCouture, která je nejen velmi sexy, ale díky své funkčnosti a zvolenému materiálu pomáhá ženám zdokonalit tvar postavy a vizuálně snížit hmotnost problémových partií.

Kolekce La Perla – ShapeCouture je inspirovaná italskými filmovými ikonami 40. až 60. let minulého století. Sophia Loren a Gina Lollobrigida jsou hlavními symboly této svůdné kolekce a z ní vycházející prádlo ShapeCouture je navrženo tak, aby bylo pohodlné v každé situaci. Je připraveno pro nošení pod šaty, róby, ale i běžné kostýmové sukně nebo kalhoty. Prádlo je navíc tak hladké, že nevytváří žádné nerovnosti.

La Perla – ShapeCouture vykouzlí na ženách ladné křivky a současně zeštíhlí postavu.  Použitým materiálem pro výrobu je lycra, polyamid a také elastan. Mezi produkty této kolekce patří kromě podprsenek a vysokých kalhotek také šortky, sukně, body, zeštíhlující podvazkové pásy a legíny. Úspěch zeštíhlujícího prádla spočívá v rozvržení elastického materiálu do tenkých pásů, které ovládají ženskou siluetu a z komplikovaných struktur vytváří postavu podobnou přesýpacím hodinám. Prádlo je tak funkční a působí luxusně.

Kvalitní italské řemeslné zpracování je zárukou té nejvyšší kvality, kterou je La Perla proslulá. Poznejte butik La Perla v Široké ulici 15 na Praze 1 a vychutnejte si zážitek okamžité změny vaší postavy, který vám dodá ještě více sebevědomí a dovolí vám zažít ty nejkrásnější chvíle.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.