Sociální sítě
Nahoru

Rado partnerem SportAccord World Mind Games

Sportovní partnerství jsou poslední dobou stále více využívanou cestou propagace hodinářských značek. Tuto cestu zvolilo i švýcarské Rado, které se stalo oficiální časomírou pekingských SportAccord World Mind Games. Tyto hry se však od ostatních sportovních klání v mnohém liší!V termínu od 8. do 16. prosince 2011 se v čínském Pekingu bude konat, pod záštitou Mezinárodní sportovní federace, jedinečné sportovní klání, během kterého budou soutěžící namáhat svou mysl, nikoli svaly, jak bývá zvykem. Soutěžit se totiž bude v pěti jedinečných disciplínách. Na řadu tak přijdou šachy, dáma, bridž, go a čínské šachy Siang-čchi. Pro zajímavost: SportAccord World Mind Games se letos zúčastní více než 150 hráčů!

Tyto hry mysli, SportAccord World Mind Games, mají v Číně tradici již od roku 1979! Rado, člen gigantu Swatch Group, se může pochlubit tím, že je první evropskou značkou a zároveň první hodinářskou společností, která se stala partnerem této prestižní soutěže. Rado samozřejmě není v Číně nováčkem, neboť se podílí i na slavné televizní vědomostní soutěži “Rado School Quiz”.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.