Sociální sítě
Nahoru

Tullamore Dew Black rozšiřuje obzory

Výjimečnost je o originalitě, vytříbenosti a s novou Tullamore Dew Black 43 i o opravdu mimořádné a výrazné chuti. Právě tou tato speciální edice irské s vyšším podílem pot-still whiskey vyniká a liší se od všech ostatních. Je přirozené, že ctí stejné hodnoty jako legendární Tullamore Dew, která se vyrábí už od roku 1829, je však svým obsahem plnější, intenzivnější a zcela jistě aromatičtější. Toho bylo dosaženo pečlivým smícháním tří destilátů, tedy pot-still, obilného a malt destilátu. Svou charakteristickou jemnost naopak získává trojnásobnou destilací a tmavší barvu stařením v dubových sudech po Oloroso sherry. Každá láhev tak ukrývá jedinečnou směs toho nejlepšího, co drsné Irsko dokáže nabídnout.

Tullamore Dew Black 43 ohromí svou charakteristickou chutí, která je však o trochu intenzivnější, nicméně stále harmonická a komplexní. Navenek se prezentuje ve stejně tvarované láhvi z čirého skla, ovšem tradiční zelenou barvu etikety nahrazuje ikonická čerň. V její vrchní části nechybí slavná dvojice irských vlkodavů, kteří reprezentují ryzí vlastnosti lidu Zeleného ostrova, tedy věrnost a odvahu. Přibylo ovšem označení „Black“ a výrazná číslice „43“ znamenající procentuální obsah alkoholu.S  mimořádnou pot-still příchutí potěší tato živá voda hlavně ty, již prahnou po poznání něčeho nového, však unikátního. Česká republika je navíc zemí, ve které se odehrála nejenom světová premiéra výtečné whiskey Tullamore Dew Black 43, ale také jednou z mála, kde ji lze pořídit. Konzumaci Tullamore Dew ve světovém měřítku koneckonců vévodí.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.