Sociální sítě
Nahoru

Massimo Busacca odměřuje čas švýcarskými Cimier

Ano, opravdu. Nejedná se o žádný podvrh. Nejlepší fotbalový rozhodčí světa, z roku 2009, Švýcar Massimo Busacca dává přednost švýcarským náramkovým hodinkám před jakoukoli jinou časomírou. Přesný, jako švýcarské hodinky, tak může platit v tomto případě na sto procent. Tento skvělý sportovec se zároveň stal novou tváří značky Cimier a právě pro něho vznikla i speciální třísetkusová limitovaná edice náramkových hodinek. Rodák z Bellinzony, který se každoročně od roku 1999 účastnil FIFA, sáhl přirozeně po čísle 1, na jehož vývoji se svými nápady také aktivně podílel.

„Přesnost je moje vášeň. Správný rozhodčí musí být férový a přesný v každém okamžiku. Hodinky Hattrick limited Edition mi v tom na hřišti pomáhají.  Kombinují skvělé funkce se sportovním designem a nejvyšší kvalitou“ říká Massimo Busacca.Zvláštností sportovního quartzového chronografu, který je postavený na základech ETA 988.333, je výjimečné ovládání. Běžná tlačítka byste totiž hledali marně. Všechny funkce se obsluhují pouze korunkou! A to od chronografu, GMT a kalendář až po alarm či indikátor stavu baterie. Stylový a hravý černo-žlutý model potěší nejen milovníky fotbalu nápaditými detaily, jako jsou například číselník s půdorysem fotbalového hřiště nebo speciální krabička ve tvaru hřiště i s fotbalovými brankami. Tyto hodinky z černěné oceli lze pořídit za 27 000 Kč přímo na e-shopu dovozce nebo v rodinném klenotnictví Hubert Schediwy & syn v Rychnově nad Kněžnou. V každém případě k nim získáte žlutou a červenou kartu s autogramem.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.