Sociální sítě
Nahoru

Pastelově zbarvená žehlička Remington

Spolu s revolučním strojkem Remington MB4550 přichází na trh i nová žehlička Remington S6600 Stylist – Multi Style. Ta poskytuje opravdu široké možnosti v oblasti stylingu bez nutnosti návštěvy profesionála a je tak ideálním domácím pomocníkem. Díky ní můžete jednoduše vytvořit mnoho žádaných stylů, přičemž základem jsou tři možná nastavení, která umožňují tři stupně zvlnění vlasů. Tedy v první řadě rovné vlasy nebo malé vlny (zavřené), jemné vlny (1. rozšířená pozice) a velké vlny (2. rozšířená pozice). Stačí jen pomocí posuvného jezdce nastavit polohu.

Majitelka žehličky ocení také povrch pracovních ploch (úzké 100 mm) ze zdokonalené keramiky a potěší také rychlé zahřátí během 15 sekund. Nastavení teploty je možné v rozsahu 150 – 210 °C. Samozřejmostí balení v hodnotě 1399 Kč je žáruvzdorné pouzdro.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.