Sociální sítě
Nahoru

Velmi odolný Olympus na lyže i k moři

Nová řada digitálních fotoaparátů Tough opravdu nebyla nikdy odolnější – s novými modely dostává totiž zcela novou úroveň. O kompaktní Tough TG-810 se totiž není vůbec třeba bát. Je totiž vodotěsný, nárazuvzdorný, mrazuvzdorný a navíc odolný proti poškrábání. Má k dispozici posuvný dvojitý zámek mechanismu krytky baterie a konektorů. K dispozici je navíc vestavěný tlakoměr, aby se v případě focení pod hladinou mohl fotograf ujistit, že se nepotápíte příliš hluboko. Tento drobeček, který je zároveň vlajkovou lodí linie Tough, je tlakuvzdorný až do hmotnosti 100 kg, takže na něj může šlápnout dospělý člověk.Ve vodě si TG-810 opravdu přijde na své. I při podvodní momentce rozpozná jeden ze čtyř nastavení pod vodu a upraví vyvážení bílé automaticky tak, aby výsledkem byly vždy krásné snímky bez starostí. A to i ve volitelném režimu 3D. Kapesní TG-810, nabízející rozlišení 14MPix, disponuje pětinásobným širokoúhlým optickým zoomem (28-140mm), který poskytuje přesnost a flexibilitu, zatímco uživatel sleduje scénu ve vysoké kvalitě přes velký 3″ LCD HyperCrystal III dipslej s rozlišením 920 000 pixelů. Praktická je také řada funkcí, která poskytuje vynikající kvalitu obrazu, použitelnost a funkčnost v jakékoliv situaci. Co víc? S cenou pohybující se pod hladinou 10 000 Kč se jedná o příjemný doplňěk na sjezdovku, letní dovolenou na raftu či pro šnorchlování v moři.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.