Sociální sítě
Nahoru

Keith Flinth si zamiloval Graham!

Nejsou to pouze slavní sportovci či spisovatelé, kdo se řadí mezi ohromné milovníky hodinářské značky Graham. Její věhlas šíří i hudební producenti a zpěváci, jako je například Keith Flinth, frontman legendárních The Prodigy. Ten se na sklonku minulého týdne zařadil mezi oficiální „přátele značky Graham London“ a jeho potetované zápěstí tak nově zdobí extravagantně vyhlížející Chronofighter Oversize Diver Deep Black.Keith Flint se proslavil nejenom se svými The Prodigy, se kterými za 21 let existence prodal více než 25 miliónů nosičů, ale také neobyčejně velkou láskou k motocyklům. Sám je totiž nadšeným a trochu „šíleným“ motorkářem a se svým týmem Team Traction Control provádí pravidelné exhibice během kterých řádí stejně jako na pódiu.Hodinky Graham, které nosí detonátor myslí a vyznavač adrenalinu, lze exklusivně pořídit pouze v pražském klenotnictví Beny Jewellery na Václavském náměstí.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.