Sociální sítě
Nahoru

Nejrychlejší zaostřování s fotoaparátem Olympus PEN E-P3

O rychlosti zaostřování fotoaparátu většina začátečníků začne přemýšlet až v době, kdy si prohlíží fotky nepovedené či dokonce rozmazané. Právě tomu se snaží Olympus před Vánocemi zabránit a chce potěšit své klienty něčím zcela speciálním. Je přeci potřeba mít fotky z předávání dárků s rodinou, a pokud možno ostré. Za „pouhých“ 29 000 Kč si lze pořídit praktický PEN E-P3. Právě tento „PEN“ má nejrychlejší automatické zaostřování ze všech fotoaparátů s výměnnými objektivy na světě! Díky nejrychlejšímu systému FAST AF (Frequency Acceleration Sensor Technology), nadčasovému kovovému designu a prvotřídní dotykové OLED obrazovce, je skvělou alternativou velkých digitálních zrcadlovek.Pokud hledáte styl, univerzálnost a nepřekonatelnou obrazovou kvalitu, pak již dál nehledejte. Spojením komplexních funkcí digitální zrcadlovky s neuvěřitelně jednoduchým ovládáním vznikla nová generace fotoaparátů PEN. Klasický vzhled tohoto kapesního přístroje vyzařuje dědictví několika desetiletí profesionálního a současně tradičního designu.Nejmodernější technologie v retro těle přináší na trh zcela unikátní kus železa, a to doslova, protože E-P3 je celý vyroben z kovu, některé komponenty dokonce z leštěné nerez oceli. Mezi moderní prvky bezesporu patří dotyková OLED obrazovka s širokým pozorovacím úhlem a vysokým rozlišením, která dokonce umožňuje zaostření a expozici pouhým poklepem. Dotyková obrazovka však není jediný inovativní prvek; patří sem také extrémně rychlé zaostřování, či 10 uměleckých filtrů, se kterými můžete popustit uzdu své fantazii.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.