Sociální sítě
Nahoru

Taťána Kuchařová jako glamour rebelka

Po předchozích kolekcích podzim/zima 2010/2011 a jaro/léto 2011 se topmodelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová stává potřetí tváří kampaně přední české návrhářky Ivany Mentlové podzim/zima 2011/2012. „Čím déle se známe, tím lépe se nám spolupracuje. Táňa mě nepřestává překvapovat, umí skvěle zúročit zkušenosti ze světového modelingu, je velmi tvárná, naprosto profesionální, s nepopiratelným hereckým talentem,“ nešetří superlativy návrhářka.

Renomovananý fotograf Matúš Tóth si vybral pro focení aktuální kolekce Ivany Mentlové prostory Nové scény Národního divadla, které díky originálnímu a modernímu foyer ze zeleného mramoru ladí s přírodními materiály a strukturami nové kolekce. O make-up a vlasový styling se postarala vizážistka Ivana Tokárska. V zimní kolekci, kde se Taťána představuje jako rocková diva, ji tak vidíme opět ve zcela jiné, nové a neuvěřitelně sexy podobě.

Táňa si roli glamour rebelky i celé focení užívala. „Ráda v Čechách spolupracuji s osvědčeným týmem profesionálů, jakými Ivana Mentlová, Matúš Tóth a Ivana Tokárska bezesporu jsou. Máme k sobě vzájemnou důvěru, rozumíme si i na přátelské bázi,“ prozrazuje modelka. Rovněž si pochvaluje natáčení módního videoklipu, který je součástí kampaně: „Natáčím velmi ráda a čím dál častěji. V zahraničí je to již standardní záležitostí, že se při focení natáčí také video.“ Klip je ve formátu 3D a jde o první trojrozměrné představení módní kolekce v Česku. Nejnovější kampaň se nese v duchu rock ‚n‘ rollu, inspirovaná je 80. léty. Kolekci dominují kožené kalhoty a kraťasy ve vintage úpravě, hedvábné a vlněné úplety, kožešinové vesty a bolera v netradičních odstínech khaki, modré a bordó, hedvábné šaty s průstřihy tvarujícími postavu, doplněné vsadkami z exotické kůže, kožešinová saka a peleríny. „Podstatná je pro mě nadčasovost a nositelnost mých modelů, samozřejmostí pak dokonalé zpracování,“ vysvětluje návrhářka, která si zakládá na kvalitních přírodních materiálech.

Ivana Mentlová pod stejnojmennou značkou produkuje luxusní dámskou módu v limitovaných edicích, trendy kožené a kožešinové modely. Působila jako designérka pro výrobce oděvů z kůže v Istanbulu, před necelými třemi lety přesídlila zpět do Česka, kde mj. navrhovala outfity pro prestižní kampaně – Klenoty Aurum, Dermacol, Bomton. Modely návrhářky jsme mohli kromě Taťány Kuchařové vidět i na topmodelkách Simoně Krainové či Daniele Peštové.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.