Sociální sítě
Nahoru

Tom Cruise si zamiloval Tudor

Pokud patříte mezi ty, které lákají akční snímky a nový Mission Impossible: Ghost Protocol, právě vysílaný v kinech, je ve vašem hledáčku, máme pro vás tip na několik drobných detailů. Předpokládejme samozřejmě, že luxusní hodinky jsou vaším oblíbeným tématem, stejně jako naší redakce a exklusivních sesterských magazínů, jako jsou Top Class či Top Cars. Ale pojďme k věci. Natáčení části tohoto akčního snímku přesunul režisér Brad Bird přímo do srdce České republiky – herecká esa tak navštívila nejenom Prahu, ale dokonce i Pražský hrad. Na jejich zápěstí se toho však až do padesáté minuty moc neobjeví. Záhy však Tom Cruise překvapí…Na rozdíl od prvních tří snímků Mission Imposible, kde Tom Cruise nosil zásadně černé Casio G-Shock, si pro natáčení čtvrtého pokračování vybral o několik tříd lepší švýcarský chronograf. Jeho srdce zahořelo při objevení moderního pojetí retro designu v podání mladšího bratra legendy Rolex. Ano, Tom Cruise sáhl po značce Tudor, a to přímo po mechanickém modelu s oranžovými detaily – Heritage Chronograph, který si v celosvětových hodnoceních stojí opravdu dobře a získal i pozitivní body předních českých magazínů (model byl původně zhotoven roku 1970 a znovu představen na loňském basilejském veletrhu).Připomeňme jen, že v Čechách jej lze pořídit pouze v nově rekonstruovaném rodinném butiku Hodinářství Bechyně. V něm lze objevit i legendární hodinky Rolex Submariner, po kterých ve snímku sáhl herecký kolega Jeremy Renner, zatímco Angličan Simon Pegg chrání čest značky Casio a zůstal věrný oblíbeným G-Shockům.

http://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.