Sociální sítě
Nahoru

Zrcadlovka Nikon D4 konečně představena

Dnešním dnem oficiálně započala nová éra velké většiny fotografů, kteří netrpělivě čekali na další zázrak z dílen Nikon. Tato slavná značka totiž konečně představila svou novou vlajkovou loď nesoucí označení D4. Pozitivní zprávou je opravdu příznivá cena, která by měla být odhadem pouhých 135 000 Kč za tělo! Tento profesionální fotoaparát vybavený snímačem formátu FX s rozlišením 16,2 MPix je vyroben tak, aby bořil omezení a využil každou fotografickou příležitost. Přináší totiž novou úroveň kvality obrazu, rychlosti i přesnosti do fotografování a natáčení videa.

„D4 uhrane fenomenálně vysokou citlivostí ISO a výkonným obvodem pro zpracování obrazu Nikon EXPEED 3. Nabízí nekompromisní výkonnost a bezkonkurenční všestrannost v extrémním prostředí i při extrémním osvětlení. Fotoaparát D4 je navržen k poskytování pozoruhodné obrazové integrity v nejrůznějších světelných podmínkách, nabízí nesmírně rychlé souvislé snímání a nastavuje novou laťku tiché výkonnosti. Snímač CMOS formátu FX s full-frame rozlišením s rychlým čtením kanálů nabízí až 11 obr./s – to je rychlost vyšší, než má jakýkoli jiný fotoaparát Nikon.“

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.