Sociální sítě
Nahoru

Gucci na dvou kolech!

Co mají společného luxusní italská značka Gucci, známá svými módními kolekcemi, šperky i parfémy a cyklistická ikona Bianchi? Jak se vysoké podpatky, elegantní róby a značkové kabelky snášejí s euforií prudkého horského stoupání nebo adrenalinem nekonečných sjezdů? I tak vzdálené světy se mohou střetnout. Cyklisty a cyklistky se špičkovým vybavením totiž už dávno nenajdete jen na závodech.

Na trh vstupuje řada kol Bianchi by Gucci. Obě značky jsou hrdé na svůj původ: „Made in Italy“ není jen planá fráze. Obě vyznávají specifický italský design, ale také sílu tradice a dědictví předchozích generací. A v neposlední řadě je to i otázka moderního životního stylu: obě jsou „zatraceně trendy“.

Exkluzivní edici Bianchi by Gucci navrhla kreativní ředitelka Gucci Frida Giannini. Podařilo se jí vtisknout této řadě punc luxusu Gucci. A CEO Bianchi Bob Ippolito tuto spolupráci nadšeně vítá. Díky vizím Fridy Giannini přišly na svět zcela odlišné modely určené pro cyklistické nadšence.

Zatím vznikly dva speciální modely kol s typickým poznávacím znakem domu Gucci: stužkou ze dvou zelených a jednoho červeného pruhu. Jak jinak než v nesmrtelné kombinaci black and white.

Frida Giannini navrhla také sérii doplňků: cyklistickou helmu, rukavice a láhev na vodu.

Kola řady Bianchi by Gucci bude distribuovat pouze značka Gucci, tedy žádný z oficiálních distributorů Bianchi. Namátkou jde o zastoupení značky Gucci v Římě a Milánu, Paříži, Londýně, New Yorku, Los Angeles, Las Vegas nebo dále v Tokiu, Hong-Kongu či Singapuru. Jedinou výjimku má nový showroom Bianchi Café&Cycles ve Stockholmu, kde budou kola vystavena. Tento nový concept store otevřel Salvatore Grimaldi, majitel a prezident Bianchi. V tomto noblesním prostoru je možno shlédnout nejen reprezentativní kolekci kol a doplňků Bianchi, ale také ochutnat to nejlepší italské jídlo a víno.

Bělostný model pro luxusní jízdu po městě

Ocelové Single speed bike v čistě bílé barvě je ideální pro elegantní popojíždění po městě. Jemný designový vzhled plný drobných detailů odkazujících na styl Gucci podporují i kožené výplety řidítek a sedlo ze stejného materiálu.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.