Sociální sítě
Nahoru

Legenda na trati-ORIENT-EXPRESS!

Dne 4. října 1883 vyjel z nádraží Gare de Strasbourg v Paříži vlak směrem k vzdálenému Rumunsku. Měl malou, ale elegantní lokomotivu, zavazadlový vůz, dva velmi luxusní spací vozy, nádherný jídelní vůz s kuřáckým salonkem a vůz pro personál.

Od té doby uběhlo již takřka sto třicet let a svůj rychle nabytý věhlas si tento král vlaků drží do dnes i se svým nepřekonatelným luxusem.

Již od svého uvedení na trať tento unikátní skvost  získal královskou pověst a není tedy ani divu, že mezi pasažéry se nacházela i taková jména jako jsou:  Princ Michael z Kentu, Phil Collins, Tony Blair a mnoho dalších významných osobností jak z oblasti politiky, tak umění.

Samozřejmostmi v tomto historickém luxusním vlaku je distingovaný personál hovořící Anglicky, Francouzsky, Italsky a Německy, bezchybně připravená jídla od nejlepších francouzských kuchařů a

luxusní kupé, jenž Vás, nebo Vaše blízké vtáhne ihned do dvacátých let, minulého století.

Cesta tímto unikátním vlakem je pro každého cestujícího celoživotním zážitkem, při kterém se můžete nechat až na 6 dní hýčkat kvalitním vínem, příjemnou atmosférou a spolehlivým personálem, který se Vám bude snažit splnit všechna Vaše přání.

Vlak Orient-Express, jenž naší zemí projíždí v současné době třikrát do roka je tedy ideální variantou pro svatební cesty, Vaši dovolenou, nebo jako dárek pro Vaše blízké k výročím a jiným jubilejním chvílím. A to vše získáte za cenu, jenž v případě trasy Praha-Paříž vyjde jen na 1850 eur.

V současné době můžete zakoupit palubní lístek Orient-Expressu přímo z Prahy na termíny které pro rok 2012 jsou 26. května, 6. a 27. října. V případě zájmu, o cestu vlakem Vašeho života jsou pro Vás připraveny webové stránky www.orientexpress.cz, kde zajisté získáte veškeré informace které Vás zajímají.

Pokud ovšem nechcete na stránkách z časových důvodů veškeré informace hledat, stačí zavolat paní PhDr. Kateřině Šrubařové, která Vám poskytne jako výhradní zástupce pro Českou republiku veškeré vámi tázané otázky.

____________________________________________________________________________________________

Výhradní zastoupení VENICE SIMPLON-ORIENT-EXPRESS pro Českou republiku

PhDr. Kateřina Šrubařová

tel. 602 363 717                        mail: k.srubarova@email.cz

web: www.orientexpress.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.