Sociální sítě
Nahoru

Petra Kvitová si vybrala BMW

Petra Kvitová, v současnosti druhá  hráčka světového tenisového žebříčku,  si vybrala a naspecifikovala svůj nový vůz značky BMW. Ten si převzala od generálního ředitele BMW Group CZ, Dr. Josefa Reitera, v ostravském dealerství značky BMW CarTec.

Vybraným vozem je modré BMW X3 s inteligentním pohonem všech kol xDrive.  V rámci výbavy si Petra Kvitová pro svůj vůz zvolila  mimo jiné head-up displey, adaptivní světlomety, M sportovní paket, komfortní přístupový systém a automatické ovládání dveří zavazadlového prostoru. Vůz má i záruku BMW Service Inclusive na 5 let či do ujetí 100 000 kilometrů.

Josef Reiter k tomuto předání  dodal: „Jsme velice potěšeni, že si Petra Kvitová vybrala  právě vůz značky BMW.“  Zároveň nové ambasadorce BMW popřál mnoho sportovních úspěchů.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.