Sociální sítě
Nahoru

Hublot oficiální časomírou Bayernu Mnichov

Po vzoru fotbalových legend, jako je FC Barcelona, spolupracující s hodinářskou značkou Seiko, nebo Manchester United, který již několik let vsází na populární ženevskou značku Hublot, se odhodlal ke spolupráci i jeden z nejslavnějších německých týmů Bundesligy. FC Bayern München totiž podepsal předevčírem kontrakt s hodinářským patronem Hublot velmi blízce spolupracujícím nejenom s organizací FIFA, ale také s dalšími veličinami fotbalu, jako je například argentinská legenda Diego Maradona.Podpisy na posledních stránkách kontraktu tak nenáleží nikomu jinému, nežli mistru marketingu a muži držícímu otěže značky Hublot, Jean-Claude Biverovi, a prezidentovi prestižního fotbalového týmu FC Bayern München AG, kterým je Karl-Heinz Rummenigge. Otázkou zůstává, kdy se objeví první limitovaná edice hodinek či zda vůbec vznikne.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.