Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Artya z nábojů

Hodinář a milovník extravagance Yvan Arpa rád hledá výzvy, a jednou z nich bylo právě zhotovení hodinek, které by ve svém nitru skrývaly pravou munici! Pro svého zákazníka tak zhotovil na objednávku jediné 47mm ocelové hodinky Son of a gun. Jejich číselník ve tvaru zaměřovače doplňuje šest pravých nábojů ráže 6 mm Flobert, jenž jsou navzájem propojeny měděným drátem asociujícím ten, který odpaloval dynamitové nálože. 

Mechanický strojek s automatickým nátahem je poháněn rotorem z trojice projektilů .38 Special Smith & Wesson. Cena byla stanovena na 290 000 Kč, ale na českém trhu je rozhodně neseženete. Pokud však toužíte po něčem podobném, lze se domluvit s hodináři Martinem Brožem nebo Ondřejem Berkusem.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.