Sociální sítě
Nahoru

Poslední z deseti tourbillonů Aerowatch u Altmanů

Poslední exemplář desetikusové limitované edice modelu Tourbillon Renaissance je možné pořídit v pražském rodinném klenotnictví Altman na Václavském náměstí. Tento sběratelský kousek, který je vlajkovou lodí společnosti Aerowatch, navíc nabízí za 78 000 CHF, tedy cenu dosahující odhadem 1,7 miliónů Kč. Jedná se o vskutku jedinečný exemplář, v jehož 42mm pouzdře z růžového 18kt zlata pracuje jedinečný rhodiovaný kalibr Technotime TT791.50 s manuálním nátahem. Jeho největší devizou je na první pohled viditelný minutový tourbillon s vertikálně umístěným můstkem.

Velmi zajímavé je řešení stříbrného číselníku s gilošovaným středem a dělenou minutovou stupnicí, kterou doplňují reliéfní indexy. Tento skvostný tourbillon, vodotěsný do 50 m, potěší nejenom svou přesností, ale hlavně úctyhodnou pětidenní rezervou nátahu. Ženevskými pruhy dekorovaný strojek pak lze sledovat skrze safírové sklíčko. Detailem podtrhující eleganci je kožený prošívaný řemínek z aligátora.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.