Sociální sítě
Nahoru

Švýcarské speciality na dosah

Nedaleko hlavního města v Jesenici u Prahy, naleznete malý obchod s více než 100 druhy nejlepších švýcarských sýrů.Tento obchod, jenž před několika lety založili manželé Johnovi, kteří postrádali své národní sýry v České republice, je zaměřen na produkty nejvyšší kvality, a tudíž zde naleznete kromě tradičních švýcarských značek, jako je například Gruyere, Emmentaler nebo Appenzeller, také značky jako třeba Schwyzer Bergkäse nebo pikantní Girenbader Ureiche z oblasti Zürcher Oberland a mnoho jiných vybraných a běžně nedostupných značek švýcarských sýrů.Sortiment tohoto obchodu je také obohacen o další švýcarské speciality, jako je jemné sušené maso (Bündnerfleisch), pravé švýcarské čokolády a mnoho dalších produktů, jenž jsou vyhlášenými svou kvalitou tak typickou pro Švýcary. Na přání mohou být vytvořeny sýrové talíře různých velikostí a dle přání zákazníka dovezeny domů, nebo na vaši firemní párty, kde jistě oceníte profesionální přístup při zpracovávání objednávek. Také si zde můžete objednat sýrová dárková balení a pronajmout nebo zakoupit přístroj na raclette nebo fondue, který dodá Vašemu vaření další rozměr..Přijďte se podívat a objevte nové potěšení z jídla. Sklenička chlazeného Fendantu nebo waliského Pinot Noir vždy přijde k chuti,“ zve Barbara John, jenž je sama velkým milovníkem a znalcem sýrů. A dodává: „Budeme se těšit na vaši návštěvu.

______________________________________________________

Swiss Cheese, Budějovická 1116, 252 42 Jesenice u Prahy

web: www.swisscheese.cz, mail: info@swisscheese.cz , Tel: +420 241 403 286 nebo 602 696 412

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.