Sociální sítě
Nahoru

Clive Owen spatřen s tourbillonem AMVOX3

Začátkem tohoto týdne se slavná filmová hvězda, Clive Owen, zúčastnila tiskové konference „Meet the Filmakers“ v centru New Yorku. Právě zde hovořil o hororovém snímku Intruders, který byl pro české filmové festivaly pracovně přeložen jako Vetřelci. Během rozhovorů jeho zápěstí zdobil exklusivní kousek od manufaktury Jaeger-LeCoultre, a to exemplář vycházející ze speciální limitované edice 300 kusů dedikované automobilce Aston Martin.Při pečlivějším prohlédnutím hodinek AMVOX3 Tourbillon GMT, které zaujaly magazín Top Cars už před čtyřmi lety, lze objevit logo britské automobilky na pozici 6. To bylo umístěno na čestné místo ke královské komplikaci, minutovému tourbillonu, podle kterého byla uzpůsobena i komplikace data, který je indikován na okruží číselníku. Aby ručka při své měsíční pouti neclonila celému komplexu a kartáčovanému zlatému můstku přeskočí vždy z pozice 4 na pozici 8, kde jsou i krajní hodnoty měsíce. Mimoto jsou tyto hodinky obdařeny centrální skeletonovou ručkou jenž indikuje čas v druhé časové zóně a nechybí ani am/pm indikátor. Automatický strojek uložený do keramického pouzdra bylo možné pořídit za cenu pohybující se kolem 1,8 miliónů korun.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.