Sociální sítě
Nahoru

Lyžařská šampionka Šárka Záhrobská sáhla po Audi Q7

I když je )úspěšné české lyžařce Šárce Záhrobské 27 let, až nyní si pořídila první skutečně vlastní auto.  Držitelka kompletní sbírky medailí z mistrovství světa v alpském lyžování ve slalomu a bronzová medailistka ve slalomu z olympijských her ve Vancouveru 2010 sáhla po luxusním SUV Audi Q7.

„Doteď jsem jezdila s auty, které jsme měli v týmu. Q-sedmička je první auto, které je opravdu moje,“ říká Šárka Záhrobská. „Za sezonu toho najezdíme opravdu hodně a půl roku trávíme v horách: potřebovala jsem tedy auto, které nabízí komfort, bezpečí a hlavně prostor na spoustu věcí, které vozím s sebou. A které samozřejmě zvládne horský terén. Audi Q7 splňuje moje požadavky ve všech ohledech,“ dodává lyžařka.

Rozhodování bylo pro Šárku snadné. „Mezi lidmi, kteří se pohybují v horském prostředí lyžařských závodů, bychom jen těžko hledali někoho, kdo nezná Audi a pojem quattro. Na všech závodech to na vás doslova dýchá – a nejde jen o reklamy, billboardy a bannery, ale většina týmů také vozy této značky využívá. Vozy Audi mají skvělé jízdní vlastnosti, na které plně spoléhám. Jsem zvyklá na vyšší posed, mám ráda rozhled. Samozřejmě, že s tak velkým autem si člověk musí dávat pozor, ale auto je vybavené všemi možnými asistenčními systémy, takže z toho obavy nemám,“ dodává mladá závodnice. Není překvapením, že první cesta povede na hory: „Sezona sice skončila, ale v dubnu a květnu jedeme zase do Rakouska na tréninky a testování – moje nové auto nebude rozhodně zahálet v garáži, naopak ho pěkně zapřáhneme.“

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.