Sociální sítě
Nahoru

Cremesso Uno hvězdou Red Dot Design Award 2012

Nejtenčí kapslový kávovar na světě, cremesso Uno získal prestižní ocenění Red Dot Design Award, navíc s titulem „Best of the Best“. Mezinárodní porota složená z respektovaných odborníků a designérů tak cremesso Uno vyznamenala jako nejlepší produkt ve své kategorii. „Toto ocenění potvrzuje naši ambici spojit funkčnost a kvalitu přístrojů s atraktivním designem a naplnit tak očekávání našich zákazníků,“ reagoval Aurel Keller, vedoucí marketingu kapslových systémů švýcarské značky cremesso.

Red Dot Design Award patří k největším a nejuznávanějším designovým soutěžím na světě. Od roku 1955 ji pořádá Design Zentrum Nordrhein Westfalen.  Výrobky jsou hodnoceny podle mnoha kritérií, posuzuje se stupeň inovace, funkčnost, kvalita, ergonomie a slučitelnost se životním prostředím – zvlášť oceňován je pak sofistikovaný a inovativní design. V loňském roce byl mezi vítězi například dnes světově proslulý iPhone 4. Letošní ročník měl rekordních 14 000 účastníků ze 70 zemí. Slavnostní předání cen se uskuteční 2. července v německém Essenu. Kávovary cremesso Uno se poté stanou součástí stálé expozice Red Dot Design Muzea a budou zařazeny do prestižní ročenky Red Dot Design.

Uno, nejmladší z kolekce kapslových kávovarů cremesso, byl na trh uveden na podzim 2011. Malý rozměry – velký výkonem. Tento slogan nejlépe vystihuje jedinečné vlastnosti kávovaru cremesso Uno. V přístroji s minimalistickým designem, který nadchl porotu Red Dot Design Award, se ukrývá špičková technologie – tlak 19 barů a dosažení provozní teploty během 15 sekund, takže není problém připravit doma nebo v kanceláři stejně kvalitní kávu, jakou servírují baristé z profi přístrojů používaných v restauracích.

Výhradním distributorem značky cremesso v České republice je společnost Potten & Pannen – Staněk. Cena balení 16 kapslí je 129 Kč. Cena kávovaru začíná již na 2 990 Kč.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.