Sociální sítě
Nahoru

Oris vystřídal na přebalu slavné knihy Sobota hodinky Rolex

V pořadí už druhé vydání velmi úspěšného dramatu Sobota, která napsal anglický spisovatel Ian McEwan – držitel Řádu britského impéria, změnilo svou titulní stranu. Na místo modelu umístěného u prvního vydání v roce 2006, kterým byl „Rolex Datejust Turn-O-Graph“ se zlatou lunetou, 38mm ocelovým pouzdrem, bicolor prezident tahem a bílým číselníkem, byly letos zařazeny švýcarské potápěčské hodinky Oris. Česko, respektive nakladatelství Odeon, tedy zřejmě hodinařině fandí, neboť na originálním přebalu novely byla vyobrazena 188 metrů vysoká BT Towr, tedy Věž British Telecom… Na obou českých titulkách však nechybí připomínka 15. dne v měsíci, respektive února roku 2003, o kterém kniha pojednává – a to ve spojitosti s londýnským neurochirurgem Henrym Perownem.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.