Sociální sítě
Nahoru

Černá kráska od Frederique Constant

Uspořádat číselník tak, aby nabídl průhled na pulsující setrvačku, patří mezi velmi časté designové úpravy hodinek. Ve svých nabídkách jej nabízí švýcarský Aerowatch, Epos, Raymond Weil nebo třeba ženevský Frederique Constant. Ten metaforu srdce hodinového stroje vzal opravdu vážně a průhled vyvedl v perleťový číselník vskutku originálně – totiž ve tvaru dvou propletených srdcí. Ty na elegantním číselníku s gilošovaným středem navíc doplňuje osm diamantů (0,08 ct). Dalších 48 (0,74ct) jich pak lemuje ocelové pouzdro dosahující průměru 34 mm. Uloženým strojkem je pak automatický FC-310 se ženevskými vlny dekorovaným rotorem.

Hodinky potěší také velmi jemným černým saténovým řemínkem s trnovou sponou, která je předurčuje k nošení do společnosti. Na českém trhu by se objeví začátkem července a to zcela jistě v největším českém hodinářství Koscom.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.