Sociální sítě
Nahoru

Na dovolenou jako dělané – Certina

Akční DS Action Diver Automatic Chronograph vznikly pro opravdové muže, kteří mají rádi aktivní život plný sportu. Tento typ je následovníkem předchozí série DS Action. Hodinky spojuje dynamický, moderní design a samozřejmě tradice. Navíc jsou vyrobeny pod přísnými normami ISO 6425! Odolnost pouzdra z nerez oceli o velikosti 45,2 mm dá vyniknout svému sportovnímu designu, který umocňuje masivní luneta na jejímž obvodě jsou velké zuby pro snadné ovládání za jakýchkoliv podmínek. Luminiscence a velké číslice na lunetě i indexy na číselníku zajistí jasné čtení i v hlubokých tmavých vodách.

Číselník černé barvy pokrývá safírové sklo s antireflexní vrstvou a vyjímají se na něm dva registry, které splňují funkci chronografu a vteřinky. Datumovka se ovládá tlačítkem, které je na pozici desáté hodiny. Vodotěsnost pro tyto hodinky přesahuje 20 Bar, tedy 200 m, o čemž informuje i nápis na číselníku spolu s uvedenou ISO normou. Hodinky pohání automatický švýcarský strojek ETA Valjoux 7753. Tah je z nerez oceli s rozkládací bezpečnostní přezkou určenou pro potápěče. Tento model se vyrábí ve více variantách, např. s dvoubarevným pryžovým řemínkem popsaným slovy Diver Certina a s logem značky. A cena? Jakmile se hodinky objeví na trhu, tedy zhruba v průběhu července, měla by se pohybovat kolem 49 000 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.