Sociální sítě
Nahoru

Nová řada šperků z kolekce Bulgari Bulgari v Praze

Legendární kolekce šperků Bulgari Bulgari, uvedená na trh v polovině devadesátých let, přichází s novou řadou, obohacující tuto kolekci ještě o něco více.

Základním komponentem této svěží a hravé kolekce je samozřejmě všem známý prsten s charakteristickým rytím “Bvlgari Bvlgari” rámující střed osazený perletí, onyxem, či diamanty. Oblé prvky, jak větší tak drobnější, jsou dokonale sladěny a tvoří tak šperky s  nespočetnými možnostmi kombinování, díky  jejich dvojitému středu. Některé prsteny, náramky a náhrdelníky mají střed vyroben z obou materiálů – z perleti z jedné strany, onyxem je pak osazená strana druhá.  Spojením neformálnosti a elegance vznikla řada šperků jako stvořená pro jakoukoliv příležitost.

Nová řada šperků z kolekce Bulgari Bulgari bude v prodeji v butiku Bulgari, Pařížská 15 od května 2012.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.