Sociální sítě
Nahoru

Kapesní hodinky Aerowatch stále v kurzu

Ačkoli žijeme ve 21.století a doba pokročila, kapesní hodinky jsou stále trendy doplňkem, po kterém mnoho mužů velmi rádo sáhne. Ne náhodou tak vznikají rok co rok komplikované kousky uchycené na řetízku s hlavičkou velkých jmen, jako je Chopard, Cartier, Glashütte Original a předloni dokonce i Breitling. Letošní rok potěšil originálním kapesními hodinkami švýcarský Epos či Hamilton s americkou duší. Nezaváhal ani slavný, více než stoletý,  Aerowatch, který své nové kolekce náramkových hodinek stále doplňuje tím, na co se posledních devět dekád své existence soustředil – tedy hodinkami kapesními. Ty koneckonců vystavoval i v rámci výstavy Umění řemesla hodinářského připomínající 600 let pražského orloje.Milovníkům dostihů a koní tak Aerowatch věnoval lovecké kapesní hodinky postavené na mechanickém kalibru ETA Unitas s manuálním nátahem. Na plášti lze objevit vyobrazenou dvojici hlav čistokrevných hřebců. V Praze lze tento, a jemu podobné modely, objednat v rodinném klenotnictví Altman na Václavském náměstí.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.