Sociální sítě
Nahoru

Vlajková loď Infiniti je po faceliftu ještě přitažlivější

Infiniti FX, vlajková loď a nejprodávanější model značky Infiniti v Evropě, je ve verzi pro rok 2012 ještě výraznější a atraktivnější než kdy dříve. První podstatnější úprava modelu FX od začátku prodeje v roce 2009 přináší řadu zdokonalení s novým důrazem na jedinečnou kombinaci vášnivého designu, inspirovaného výkonu a moderního luxusu.

FX se nyní svým vzhledem více blíží sportovnímu vozu než hranatému crossoveru a přitahuje ještě více pozornosti než jeho dosavadní verze. Svůj podíl na tom mají pečlivě navržené změny přídě, nové atraktivní barvy a exkluzivní nový design kol z hliníkové slitiny.  Sportovní charakter je u verzí GT a GT Premium zdůrazněn novým designem 20palcových kol s pěti zdvojenými paprsky. Verze S, jejichž dlouhý seznam výbavy zaměřené na ovladatelnost zahrnuje rovněž aktivní řízení zadní nápravy (RAS – Rear Active Steering), jsou i nadále dodávány se svými nezaměnitelnými 21palcovými koly. Ceny luxusního modelu FX37 GT začínají na 1 498 190 Kč, u dieselu V6 pak na 1 539 690 Kč.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.