Sociální sítě
Nahoru

Jak pečovat o smíšenou pleť?

Potrpíte si na krásnou hebkou pleť? I smíšená pleť může taková být, pokud se o ni správně staráte a ošetřujete ji. Tento druh, typický pro většinu žen, patří k těm náročnějším druhům. Problematická bývá především střední část obličeje, takzvaná T-zóna, s výskytem vyššího promaštění než na ostatních částech obličeje, které jsou naopak sušší. Potřebujete proto dvojí péči a kombinaci přípravků adekvátních pro odlišné partie obličeje se skladbu účinných a aktivních látek cílených především na vyrovnání produkce kožního mazu. Pro tento typ pleti se doporučují kosmetické přípravky, které zabezpečí příjemné vyvážení pleti, zjemnění rozšířených pórů a dostatečnou hydrataci. Immuno (1 450 Kč za 50 ml), od francouzské přírodní kosmetiky GERnétic, vytváří na pleti speciální prostředí, v němž se nemohou množit zánětlivé bakterie, a tím dochází k odstranění zánětlivých projevů na kůži. Čistí pleť, regeneruje, posiluje její imunitu a vyrovnává pH.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.