Sociální sítě
Nahoru

Nový dámský parfém Boucheron Jaïpur Bracelet

Dům Boucheron již od svého založení hledal inspiraci pro své šperky ve východních zemích. Louis Boucheron, syn zakladatele domu Fréderica Boucherona, se bezmezně zamiloval do státu Rádžasthán, jehož hlavním městem je Jaïpur, už při své první návštěvě v roce 1909.  Maharadžové mu otevírali dveře svých paláců a odhalovali tajemství svých šperků a drahých kamenů.Město Jaïpur je známé jako „růžové město“. V roce 1883 totiž bylo celé natřeno na růžovo. Nový parfém Boucheron Jaïpur Bracelet, jež se tímto místem nechal inspirovat, je jako talisman. Nabízí smyslnost inspirativního Rádžasthánu. Flakónek, jehož tvar připomíná náramek, je vyrobený ze světle růžového skla a vzdává tak hold palácům růžového města. Vůně je velmi elegantní a jemná. Šumivé citrusy jsou překryty svěžestí lístků fialky, bazalky a citrónovou vůní verbeny. Bohaté srdce okvětních lístků, krajka z konvalinek a jemné podtóny hyacintu jsou doplněny tóny ovocných květin, známých jako indické karafiáty. Vůně, stejně mysteriózní jako růžové město, odhaluje ještě další své tváře. Intenzivní smyslné tóny kašmíru v kombinaci s dřevitými aromatickými tóny cypřiše a pudrovým kosatcem.

Daleká Indie je synonymem hvězdných snů a vzácných půvabů. Uvedení nového parfému doprovází vizuál s flakónem, který kontrastuje s nahou pletí ženy a jeho záře odhaluje ladné křivky jejich boků. Výrazným detailem je uzávěr parfému, který je inspirován tradičním indickým kamenem kabošonem.

Parfém Boucheron Jaïpur Bracelet lze pořídit v exkluzivním butiku Boucheron na adrese Křižovnická 3, Praha 1.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.