Sociální sítě
Nahoru

EB78 představena v pražském Karlíně

Nová módní značka EB78 spatřila světlo světa. Ti z vás, kteří se na konci dubna na námi avizovanou přehlídku v pražském Music Clubu THEATRO vydali, měli možnost vidět modelky z agentury Czechoslovak Models v čele s Andreou Verešovou. Ty vytvořily nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné, když nechaly vyniknout originalitě modelů. Kolekce EB78 inspirovaná světem snů v sobě přirozeným způsobem, snoubí elegantní styl se sportovními prvky a vytváří tak velmi originální celek. „Atmosféra přehlídky byla velice příjemná. Rozhodně k ní přispěla i Andrea Verešová, která v modelech vypadala opravdu úžasně,“ uvádí Eva Beránková, módní návrhářka a majitelka boutiqu Dreams.  Pro ty, kteří se na přehlídku nemohli dostavit, přinášíme alespoň malou ukázku na fotografiích.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.