Sociální sítě
Nahoru

BMW spolupracuje s luxusním zámeckým hotelem Chateau Mcely

BMW Group Česká republika se dohodla na exkluzivní spolupráci se stylovým zámeckým hotelem  Chateau Mcely. Během návštěvy či pobytu mají návštěvníci možnost si otestovat některý z prémiových vozů BMW, který je zde k tomuto účelu k dispozici. Vůz je možné nejen otestovat, ale je možné si jej zapůjčit i na výlet do krásného okolí zámku. Flotila vozů se bude v průběhu roku obměňovat. Při opakovaných návštěvách má tedy klient jistou variabilitu ve výběru vozů pro testování.

Chateau Mcely je ekologicky orientovaný pětihvězdičkový zámecký hotel, první a jediný svého druhu v České republice. Kvalitou služeb, krásou interiérů i strhujícím zasazením do okolní přírody se stal pojmem pro ty nejnáročnější klienty. Zámek nabízí širokou škálu využití, jako jsou lázeňské pobyty, romantické víkendy, významné rodinné oslavy a výročí, svatby, konference, či samotné obědy, večeře, letní pikniky a čajové dýchánky dle staré aristokratické tradice.

Chateau Mcely nabízí svým hostům ubytování ve 23 originálních pokojích a apartmá, elegantní zámecké sály, vyhlášenou restauraci Piano Nobile s venkovním patiem, vinný sklep Alchymista ze 17. století, léčivé a relaxační lázně Mcely Spa, knihovnu ve věži zámku, střešní observatoř a udržovaný anglický park s přírodním koupacím jezírkem s písečnou pláží, multifunkčním sportovním hřištěm, dětským hřištěm a bylinkovou zahrádkou.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.